اهمیت شناسایی چرم طبیعی از چرم مصنوعی

اهمیت شناسایی چرم طبیعی از چرم مصنوعی

چگونه می‌توانیم تشخیص دهیم که کفش زنانه و یا کفش مردانه و یا کفش طبی و حتی کفش بچه گانه ای که دارید یا قصد خرید کفش چرم را دارید، از چرم طبیعی ساخته شده یا مصنوعی؟

چرم طبیعی گران است، زیرا در کنار دوام بالا از زیبایی و ظرافت بی‌مانندی برخوردار است. با نگهداری مناسب، می‌توان تا 15 سال از محصول چرمی خود استفاده کرد. بر عکس، چرم مصنوعی در طول زمان دوام و رنگ خود را از دست می‌دهد. به یاد داشته باشید، در حالی که چرم مصنوعی می‌تواند جایگزین ارزان‌تری باشد، هیچ چیز به اندازه دوام و لوکس بودن چرم اورجینال تاثیرگذار نیست. پس با توجه به نکات بالا، اکنون می‌توانید به راحتی چرم طبیعی را از مصنوعی تشخیص دهید و با خیال راحت از محصولات و کفش چرمی بالساوا ( تولیدی کفش) خرید کنید حتی خرید عمده کفش چرم.

حال ما به شما تعاریف و تفاوت های اساسی این دو چرم را به شما می گوییم تا برای انتخاب مشکلی نداشته باشید.

چرم طبیعی چیست؟

چرم طبیعی به طور مستقیم از روش دباغی (چرم‌سازی) جهت آماده‌سازی و پرداخت پوست خام حیواناتی مانند گاو، بز، گوسفند، مار و بیشتر تولید می‌شود. به دلیل آنکه پوست حیوانات فساد‌پذیر است و از بین می‌رود، آن‌ها را به دباغخانه جهت ساخت چرمی قوی، انعطاف‌پذیر و پایدار می‌فرستند.

عملیات دباغی با استفاده از مواد گیاهی به شکل فیزیکی و شیمیایی صورت می‌گیرد، به طوری که در خصوصیات اصلی چرم تغییری ایجاد نشده و تنها از نظر سطح رویی برای مقاومت در برابر نفوذ میکروارگانیسم‌ها (تجزیه‌ کننده مواد)، عملیات مقاوم‌سازی انجام می‌گیرد.

چرم مصنوعی چیست؟

چرم مصنوعی به طور مستقیم از مواد پلیمری (پلاستیکی) به نام PVC و PU (پلی اورتان) ساخته می‌شود. روش تولید چرم مصنوعی به دو نوع تَر و خشک انجام می‌گیرد که هر کدام شرایط ویژه تولید خود را دارند.

با این حال، استفاده از چرم صنعتی یا غیر طبیعی (نام‌های دیگر چرم مصنوعی) به دلایل گرانی چرم طبیعی و مسائل اخلاقی (حقوق حیوانات) در ساخت مبلمان خانه، لباس، کیف و کفش و موارد دیگر به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد.